Kontakt og booking

Adressen får du når du bekræfter på selve dagen senest kl. 09:00 
Det er ikke et bordel eller en klinik, men et sted vi lejer til formålet. Gensidig absolut diskretion er super duper vigtigt!

BOOKING FORESPØRGSEL

Send os en sms hvis du ønsker at booke en tid næste gang. Datoen har vi endnu ikke, da vi har sommerferie forskudt.

Det er nødvendigt med telefonisk kontakt for at booke en tid. Bl.a. skal du bekræfte på selve dagen via sms senest kl. 09:00 - ellers giver vi din tid til en anden. 
Du skal også ringe op når du er fremme for at kunne komme ind til os. Derfor er telefonisk kontakt nødvendig. 

Vi ved erfaringsmæssigt at mange booker og ikke bekræfter i tide eller udebliver, og det kan være både svært og meget tidskrævende at skulle afsætte tiderne med kort varsel uden vi bliver stressede. Det sætter sig i os, så vi er mindre arbejdsglade og afslappede. Det er super øv for alle!
Denne gang prøver vi derfor med mulighed for at kunne betale et depositum på 20% via mobilepay til Eva. Det gør vi for at sikre os at folk er seriøse og ikke udebliver. Det er naturligvis helt frivilligt om man vil eller ej. Man kan sagtens "tage chancen" og nøjes med at reservere en tid. Skulle nogen have lyst til at "overhale indenom" så er vi nødt til at prioritere dem vi er mest sikre på. 

Står der VENTELISTE er tiden allerede booket og afsat til en der har valgt at betale depositum eller forudbetale. Skulle der komme afbud alligevel, så tilbyder vi tiden til en der har skrevet sig på venteliste og kan i det tidsrum. 
Et evt. depositum kan gælde til en anden dag hvis man er nødt til at aflyse. Det skal dog ske senest 24 timer før. 
Står der RESERVERET er tiden blot reserveret og du kan stadig booke tiden og "overhale indenom" hvis du betaler depositum.


BabseParadis 

(Ny dato efter sommerferie)

Skriv i din besked til os på tlf. (+45) 42 94 04 85 hvilket tidspunkt du kan og hvor længe du ønsker dig. Husk også at skrive BABSEPARADIS som det første ord i din besked, så vi ved hvad det handler om. På forhånd tak :)

LEDIG kl. 12:00 til 13:00 
LEDIG kl. 13:30 til 14:30 
LEDIG kl. 15:00 til 16:00 
LEDIG kl.. 16:30 til 17:30 


Babseparadis.dk

Frederiksberg C

42 94 04 85

- send os en sms
opkald fra hemmeligt nummer besvares ikke