Billeder

Klik på billedet i galleriet for at se det i fuld størrelse. 
Vi har også begge en bunke solo-billeder efter beskrivelsen. 

Vi er private veninder. Som i virkeligt tætte bedste-veninder. Vi mødte hinanden for mange år siden som kolleger på et bordel i København. Vi kom skidegodt ud af det med hinanden lige fra start, og har været en vigtig del af hinandens liv lige siden.
Vi elsker hinandens selskab og tæller dagene til vi skal ses igen. Det sker desværre for sjældent da vi bor på hver sin side af Storebæltsbroen til hverdag.
Når vi også er frække sammen giver vi den virkelig gas. Vi har absolut ingen berøringsangst og er kropsligt afslappede i hinandens selskab... meeeen hardcore lesbisk sex har vi ikke med hinanden. Det bliver simpelthen for sært når vi er så tætte i øvrigt. Vi klapper, klasker, gramser, krammer og nusser hinanden helt naturligt. Over det hele. Og så fjoller vi også en del - også fysisk. Som en lykkelig gæst engang udtrykte det så hjerteligt med et fjoget smil på læben og et halvforelsket blik, da vi piger fjolle-gramsede på hinanden med klappe-kage-pat-klask og højlydt fnisen efter en piv fræk halv times Babseparadis med ham:
- "Jamen... I er jo åndssvage!" 
Ja ja da... lidt gakkelakkeri og uro i trusseletten har vi vel nok i det hele taget også når vi er hver for sig. Vi får vist bare det bedste og det værste frem i hinanden og ofte på samme tid blandet med sprudlende livsglæde og lyst.  
Vi har en fest når vi er sammen og det vil vi gerne dele med nogle skønne mænd.
Det bliver bare endnu bedre med lidt uforpligtende sex oveni hatten, på patten og med lidt ditten og datten så vi sover bedre om natten. 

Har
du lyst til at være i centrum imens vi forkæler dig fra top til tå og du boltrer dig i feminin begejstring mellem balder og lår og bryster og babser ud over det hele? 
Det har vi! 

Kærlig hilsen og frække tanker,
Eva og Trine


Hej! Jeg hedder Eva og er pæredansk Københavnerinde.
Jeg er 45 år, 172cm høj og vejer 82 kg. 
Både min krop og min personlighed er meget "au naturel". Jeg har ægte F-skåls babser, er naturligt behåret og bruger meget lidt eller ingen makeup.
Jeg knalder altid kun MED kondom og giver helst blowjob uden kondom. Dog er mine regler "ingen sæd indenbords" også ved blowjobs... altså; det gælder i begge ender! 
Og så er jeg rigtigt glad for at kysse. Jeg er ryger, men ryger naturligvis ikke når vi er sammen. 

Link til Evas hjemmeside for solo aftaler på andre dageHej! Jeg hedder Trine og er en ægte vikinge-Kvinde fra Jylland.
Jeg er nærværende, udadvendt 34-årig plussize-elskerinde, Klassisk dansk look, fyldige læber, pæne hvide tænder og kæmpestore naturlige bryster i str. J++.
Jeg er nem at tale med og har let til smil og latter. 
Jeg er 1,78 cm høj og vejer 98 kg og har blå øjne. Jeg kan godt li' at dulle mig lidt op med make-up og fræk læbestift. Jeg elsker lækkert lingeri og er meget feminin. 
Jeg tilbyder kun sikker sex og blowjob er med kondom. 
Jeg kysser vældigt gerne hvis du er ikke-ryger. 

Link til Trines hjemmeside for solo aftaler på andre dage